Om oss

Orell inneklimat AB är ett privatägt företag.

Vi finns i Östersund och i Umeå. Vi konstruerar, projekterar, installerar och underhåller alla typer av ventilationssystem med fokus på god komfort och driftsekonomi. Vi arbetar med flera styrfabrikat och vårt uppdrag slutar inte när en anläggning är färdigbyggd utan vi ser det kommande service- och underhållsarbetet som en naturlig del för att våra kunder ska ha en driftsäker anläggning med god driftsekonomi.

Våra medarbetare är vårt företag. Därför arbetar vi hela tiden med att underlätta vår vardag, våra rutiner ska vara enkla och smidiga men ändå uppfylla de krav som ställs. Vi är ytterst noggranna med våra rekryteringar och våra avdelningar ska inte vara större än ca15 medarbetare. Allt för att behålla den familjära och personliga känslan i vårt företag och för att du som kund ska känna en personlig kontakt med oss.

Vårt mål är inte att vara störst. Vi vill genom att erbjuda ett gott samarbete och goda lösningar vara det självklara valet för våra kunder. Med kompetenta medarbetare som trivs med sin vardag ska vi alltid göra det vi har sagt att vi ska göra och vi ska alltid vara flexibla och smidiga i vår relation till kunden

" Vi gör det vi har sagt att vi ska göra"

Kundportalen

Är du kund hos oss och har ett serviceavtal? I kundportalen hittar du alla filer du behöver.

Jobba hos oss?

Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare. Ta en titt på våra lediga tjänster och se om något passar dig!

Information & nyheter

Här hittar du information och nyheter